31. Међународни сајам књига у Москви

У периоду од 5. до 9. септембра 2018. године у Москви биће одржан 31. Међународни сајам књига, највећа и најстарија манифестација ове врсте у Руској Федерацији.

Традиционално у оквирима Сајма књига се одржава више од 700 професионалних и културних догађаја, а главна тема Сајма 2018. године је литература за децу.

Програм Сајма подразумева сусрете са ауторима, презензације књига, изложбе итд. Изложбени простор ће бити подијељен на дијелове посвећене наставној и стручној литератури, литератури Non Fiction, литератури за дјецу и др. Такође ће током Сајма бити организована  изложба  регионалних  издавача,  простор  посвећен  питањима  образовања „Књига: простор занимања“ и нових технологија у области издавања књига „Иновације књижног света“, као и простор за стране госте и издаваче.

На Сајму се очекује преко 100.000 посјетилаца и више од 200 страних излагача.

Прилику да учествују на Московском сајму књига, најзначајнијом књижном форуму у Русији, имају и представници Републике Српске .

Детаљну информацију можете затражити на званичној веб страници Сајма www.mibf.info. За све потребне додатне информације Представништво Републике Српске у Руској Федерацији стоји на располагању.

Рок за пријаву је  до  3.  а вг уст а 2018.  годи н е .

By